Cariere

 

Bine aţi venit în secţiunea “Cariere” a Băncii Române de Credite şi Investiţii.

 

Ne bucurăm că aveţi încredere în BRCI şi că doriţi să vă alăturaţi echipei noastre, formată din profesionişti cu experienţă vastă în domeniul bancar, care împărtăşesc valorile băncii: respect şi încredere, transparenţă şi meritocraţie.

 

Dacă doriţi să aplicaţi pentru un post în cadrul BRCI, vă rugăm să ne trasmiteţi un mesaj la adresa hr@brci.ro.

 

Stagii de practică

 

Prin intermediul stagiilor de practică, BRCI oferă studenţilor oportunitatea de a se familiariza cu specificul, cultura şi fluxul de activităţi din cadrul unei organizaţii financiar-bancare şi de a sprijinii angajaţii băncii în îndeplinirea activităţilor zilnice.

 

Programul se adresează tuturor studenţilor, masteranzilor şi absolvenţilor care sunt interesaţi să dobândească o bază de cunoştinţe practice în domeniul bancar şi care doresc să îşi formeze o imagine cât mai clară asupra activităţilor specifice din acest domeniu.

 

Dacă doriţi să efectuaţi un stagiu de practică timp de 3 săptămâni la BRCI, în perioada verii sau în timpul anului universitar, vă rugăm să ne trimiteţi CV-ul şi o scrisoare de motivaţie la adresa de e-mail hr@brci.ro şi veţi primi un răspuns în cel mai scurt timp.

 

În cazul unui răspuns favorabil, la începutul stagiului de practică veţi semna un acord de confidenţialitate pentru informaţiile accesate pe parcursul perioadei de practică la BRCI.

 

Veţi obţine o adeverinţă care atestă finalizarea cu succes a stagiului, precum şi recomandările şi sugestiile noastre ca urmare a evaluării activitaţii desfăşurate de dumneavoastră pe parcursul perioadei de practică la BRCI.

 

Aveţi posibilitatea să ne transmiteţi CV-ul dumneavoastră la adresa hr@brci.ro, menţionând postul pentru care doriţi să aplicaţi, fie că acesta este sau nu disponibil momentan.

 

În cazul în care sunt posturi vacante sau poziţii care să se potrivească intereselor şi calificărilor dumneavoastră, veţi fi contactat în cel mai scurt timp. Dacă profilul dumneavoastră nu este compatibil cu actualele posturi vacante, CV-ul va fi păstrat în baza noastră de date spre a fi luat în considerare pentru alte oportunităţi.

 

 

Vă dorim mult succes!