Comisioane PF 05.07.2022

Draga Client,

 

Incepand cu 05 iulie 2022, aducem cateva imbunatatiri si actualizari privind comisioanele aferente produselor si serviciilor noastre, precum si in ceea ce priveste programul de procesare a operatiunilor.

 

Noua Lista de tarife si comisioane - persoane fizice (Anexa 4 la Conditiile Generale Bancare) are acum un format mai simplu si mai clar.

 

Versiunea actualizata a acestui document este disponibila aici, iar sumarul modificarilor este disponibil aici.

 

Iti facem cunoscut ca, daca nu esti de acord cu modificarile comunicate prin acest mesaj, ai dreptul sa denunti relatia contractuala cu BRCI, pana la 04 iulie 2022 (inclusiv), in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Altfel, acestea vor fi considerate acceptate in mod tacit si vor intra in vigoare, asa cum am mentionat, la data de 05 iulie 2022.

 

Iti multumim pentru ca esti clientul nostru si, pentru orice informatii sau clarificari suplimentare in legatura cu acest mesaj, precum si pentru sugestii privind imbunatatirea calitatii serviciilor si produselor noastre, te invitam sa ne contactezi telefonic la numarul 021 2006 111 (de Luni pana Vineri, in intervalul 09.00-17.00) sau prin email, la adresa asistenta.clienti@brci.ro.

 

Cu bine,

Echipa BRCI.