Produse

 

Servicii bancare tradiţionale

Serviciile bancare tradiţionale acoperă întreaga gamă de operaţiuni de cont curent, acces de la distantă, prin telefon sau internet, la conturile dumneavoastră.

 

Depozite

Aveţi la dispoziţie depozite la vedere şi la termen cu caracteristici flexibile, astfel încât să putem structura, împreună, soluţia personalizată care vi se potriveşte cel mai bine şi vă oferă nivelul maxim de echilibru între randament, siguranţă şi disponibilitate.

 

Titluri de stat

BRCI este intermediar autorizat de Banca Naţională a României pentru piaţa secundară a emisiunilor de titluri de stat.

Investiţiile în titluri de stat au un grad de risc scăzut şi beneficiază de garanţia integrală a statului român. Plasamentele pot fi efectuate atât în lei cât şi în valută şi sunt pe termen scurt, mediu sau lung.

 

Schimburi valutare

Indiferent dacă doriţi să vă echilibraţi ponderea diferitelor valute în averea dumneavoastră, să beneficiaţi de anumite oportunităţi valutare sau, pur şi simplu, să aveţi disponibilităţi în valută pentru călătorii, prin intermediul BRCI Private Banking veţi avea acces la cursuri de schimb valutar avantajoase.

 

 

Produse de creditare

Când apar nevoi suplimentare de lichiditaţi, puteţi lua legătura cu Private Banker-ul dumneavoastră care vă va asista în selecţia unei opţiuni de creditare flexibile şi care vi se potriveşte.